Achtergrond

Naam: Jessica Lieve-van Sluis

Opleiding en ervaring:

na mijn opleiding Psychologie (klinische- en sportpsychologie) heb ik een aantal jaar gewerkt als trainer-coach. Ik heb veel verschillende groepen gecoacht. Hier heb ik de fijne kneepjes van het coachingsvak geleerd.

Vervolgens ben ik tot 2011 verbonden geweest aan de Universiteit van Amsterdam, als studieadviseur / coach voor de studenten en als docent.

Specialisaties: inmiddels heb ik mij volledig gespecialiseerd in het geven van Oplossingsgerichte therapie en het Oplossingsgericht coachen.

Sinds 2013 werk ik voor twee huisartsen, als POH-GGZ (praktijkpsycholoog).

Hiernaast heb ik altijd fanatiek gesport, en heb ik teams en individuele sporters begeleid bij het behalen van hun doelen.

Door de combinatie van psychologie en het praktische van oplossingsgericht coachen en therapie geven, is het voor mij mogelijk een ieder op zijn of haar eigen manier te begeleiden.

Ik wil mensen er bewust van maken dat zij zelf verder kunnen komen. Dat zij, door het stellen van haalbare doelen en een positieve kijk op de wereld, zichzelf kunnen veranderen. We zijn geen slachtoffer van een situatie, maar kunnen, door hard te werken, zelf de situatie veranderen.